Pastelstreken

There's beauty in stripes
There's beauty in stripes
Pastelstreken
mens- en dier portretten

originelen en opdrachten
Pastelstreken
mens- en dier portretten

originelen en opdrachten

Het roer om…

Vanaf 1 mei 2024 gaat Pastelstreken verder onder een nieuwe naam. 

Dit doe ik, omdat de naam Pastelstreken niet meer passend is voor het aanbod wat ik heb.

Het tekenen heb ik de afgelopen maanden steeds verder af moeten bouwen, door luchtwegklachten die verergerd zijn sinds ik 2 jaar geleden corona heb gehad. Het vele stof wat vrijkomt bij het tekenen met pastelpotloden en -krijt, maakt dat ik kuchend en benauwd aan het werk ben. Dat belemmert het tekenplezier nogal.

Na het afronden van mijn 1e expositie bij de Componist heb ik het naaldvilten ontdekt. En wat begon als hobby voor ‘erbij’ werd uiteindelijk hetgene waar ik nu mee verder ga. Met verkooppunten bij de Ruilfabriek in Nieuwegein (City Plaza) en online op Swanmarket (nog in te richten, maar al wel goedgekeurd)  en een mogelijke samenwerking in het verschiet met een andere winkel, heb ik voorlopig genoeg te doen.

Sinds ik dit aangekondigd heb, heb ik al heel veel de vraag gekregen: Kan je dan niet met ander materiaal gaan tekenen? Of waarom ga je niet schilderen? Dat heb ik uiteraard geprobeerd, maar geen enkel materiaal haalt het bij mijn liefde voor tekenen met pastel. 

Verdrietig? Een beetje, soms… Drama? Zeker niet. Waar de ene deur dicht gaat, gaat een andere deur weer open!

Hoe nu verder?

Heek concreet: Er komt een nieuwe website, met een nieuw aanbod. 

Op deze site zullen de mogelijkheid tot ‘werk in opdracht’ en ‘shop’ verwijderd worden.

Op 2 april, om 16.30 uur zal ik de nieuwe naam en logo publiceren en in de komende maand zal bekend gemaakt worden wat het nieuwe website-adres zal worden. De socials worden aangepast en de nieuwe huisstijlkeuren zullen geïntroduceerd worden. 

Ook komt er op de nieuwe website een nieuw aanbod voor ‘werk in opdracht’, maar wat ik met de shop ga doen kan ik op dit moment nog niet concreet aangeven.

Wordt vervolgd!