Pastelstreken

There's beauty in stripes
There's beauty in stripes
Pastelstreken
mens- en dier portretten

originelen en opdrachten
Pastelstreken
mens- en dier portretten

originelen en opdrachten

Op de markt... en een nieuwe flyer

Aankomend weekend (16-9) sta ik met een kraampje op de hobby- en creatief markt in Ijsselstein. Voor mij de eerste keer dat ik met mijn tekeningen en viltwerken op een markt ga staan. Dat is vast superleuk, maar ik vind het toch ook best een beetje spannend. Wat neem je mee? Wat laat je thuis.?Wat nou als iemand specifiek datgene wil hebben, wat ik niet bij me heb? En de ergste: wat nou als mensen het niet leuk vinden wat ik maak? Ik ken alle redelijke antwoorden op deze vragen, maar dat neemt niet weg dat ik toch een wat gespannen gevoel heb.

Maar! Een goede voorbereiding is het halve werk, dus ben ik de afgelopen maanden (geen grapje) bezig geweest met het maken van vulling voor de kraam. Sleutelhangers, oorbellen, kleine figuurtjes, naaldviltpakketjes, tekenbloks, kalenders, tekeningen gaan allemaal mee.

Bij al die goede voorbereiding hoort natuurlijk ook een mooie nieuwe flyer voor Pastelstreken. Na het nodige wikken en wegen heb ik uiteindelijk besloten om de dierportretten en de mensportretten op 2 verschillende kanten van de flyer te plaatsen. 

Hieronder alvast de pre-view:

En uiteraard vind ik het het allerleukste als je zaterdag even langskomt op de markt!